søndag 21. november 2010

Samlivsterapeutbløffen!


Lørdag hadde VG en interessant førsteside. Der fremgår det at landet 3 ledende ”familieterapeuter” – Bente Træen, Sissel Gran og Frode Tuen – til sammen har 5 skilsmisser bak seg. Så mye for ekspertisen!

Disse 3 representantene for den rette lære, dvs. hvordan den moderne familien skal leve, klarer altså ikke selv å leve i stabile samliv. De to kvinnelige ”ekspertene” har begge 2 skilsmisser bak seg, men dette hindrer dem ikke i å belære oss andre hvordan våre ekteskap skal innrettes. Stadig vekk ser vi dem på TV eller leser deres meninger og belæringer i aviser og ukeblader. For en bløff! Men fine titler som ”psykolog”, ”terapeut”, ”samlivsekspert” og lignende fremstår de som bedrevitende rådgiver for oss som tilhører allmuen. Disse tre ”ekspertene” henviser til ymse ”forskning” som belegg for sitt syn, men stakkars dem som oppsøker disse ”ekspertene” for råd. Personlig ville jeg ikke ha betalt en krone for å bli belært av disse.

Sannheten er jo at det moderne ”likestilte” ekteparet nærmest er dømt til fiasko. Likestillingen slik den praktiseres i Norge er i realiteten en tilstand der den naturlig orden er satt til side, og kvinner og menn virrer rundt som hodeløse høns. En tilstand av total forvirring som uunngåelig medfører konflikter og samlivsbrudd, med alt dette medfører av sorg og tap. Ikke minst for barna som lider under dette likestillingshysteriet.

Den klassiske familien, der mannen og kvinne har sine klart definerte roller, er jo i realiteten en overlegen måte å organisere samlivet på! Men prøv å si dette til våre rabiate feminister – hvori opptatt våre ”samlivsterapeuter” – da flyr de i flint! Sannheten kan ofte være en smertefull ting, spesielt for de til enhver tid politisk korrekte blant oss.

Jeg vil glatt anbefale alle norske menn om å satse på det tradisjonelle ekteskapet, fritt for den moderne likestillingsideologien. Siden de fleste norske kvinnfolk er hjernevasket av feministisk vrøvl vil jeg glatt anbefale en kvinne av den asiatiske typen. For som jeg tidligere har sagt: Asiatiske kvinner er best!