torsdag 18. juni 2009

Kunstnerne sliter


Vi har selvsagt ingenting imot kunst. God kunst. Malerier kan være pene og dekorative. Skulpturer kan med hell plasseres ute. Men mye av det forståsegpåerne setter pris på tror vi er ganske uforståelig for folk flest.

Nå leser vi med et flir om munnen at våre minst folkelige og mest studerte ”kunstnere” sliter … med å provosere! Avgangsstudentene i Kunstfag, Ingrid Holand (t.v.) og Cecilie Lind har laget et ”kunstverk” som viser dildoer tilpasset barn! Dette skal angivelig være en kritikk av seksualiseringen av barn i mediene.

Men det mest sjokkerende av alt: Lind har ikke fått noen reaksjoner! Ikke en eneste!!!

–Jeg ble advart av professor og veileder om at reaksjonene kunne bli sterke. Derfor har jeg skrevet en forklaring bakpå dildopakkene, for å dempe sinnene. Men jeg har ikke fått noen reaksjoner i det hele tatt, sier Cecilie Lind til Aftenposten.

Vi får bare beklage ovenfor kunstneren (og hennes professor) at reaksjonene har uteblitt. Vi var faktisk ikke klar over at kunstverket fantes før vi med egne øyne så det på nettet. Hadde vi blitt invitert til åpningen hadde vi selvsagt blitt skikkelig provosert. Jeg tar faktisk ikke ansvar for hva vi kunne funnet på, om vi hadde blitt invitert. Men vi tror det hadde blitt skikkelig, skikkelig … uskikkelig, og garantert skandaløst.

På vegne av vanvittig mange: Ta hele kunstverket og stikk det opp i …!?%§#.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar