lørdag 13. juni 2009

Som vi skulle sagt det selv!


Her er et kvinnfolk som skiller seg ut i mengden - Hanne Nabintu Herland. Denne damen vet å sette skapet på plass, treffer spikeren på hodet og prikken over i-en i ett og samme utspill:

- Forstår at norske menn vil ha thailandske koner
— Det er på tide å gi opp kvinnekampen. Det er så mange fæle norske kvinner. Noen ganger skal kvinner være stille og gjøre som mannen sier. Jeg forstår godt at norske menn heller vil ha russiske og thailandske koner. De liker i det minste sex og er gode til å lage mat, sier Herland

- Norske kvinner stiller for mange krav til mannen, men ikke til seg selv. Andre kulturer er bedre til blant annet å lære opp kvinnene til å tilfredsstille mannen seksuelt. Mannen trenger sin sex, og kvinnene burde vært opptatt av å tilfredsstille mannen, sier Hanne Nabintu Herland til Dagbladet.

Dette må jo være årets mest politisk ukorrekte statement. Tenker at flokken av egoistiske, sjølgode, bortskjemte og løgnaktige norske kvinnfolk gikk i dørken, eller i taket, når de fikk dette i fleisen. Vi kunne ikke sagt det bedre selv.

Kan bare henvise til et av våre tidligere innlegg med samme konklusjon.


Vi kan bare oppfordre norske kvinner til å ta seg afrikanske eller latin-amerikanske ektemenn for en peiode, tenker da at den norske mannen raskt blir oppvurdert og satt større pris på. I mellomtiden får norske menn hygge seg med asiatiske damer.

1 kommentar: