onsdag 23. juli 2008

Asiatiske kvinner er best


Denne artikkelen passer best for menn. Dermed er dere norske kvinner advart.

Veldig mange norske menn oppdager etter en stund at kvinnen de giftet seg med ikke er slik de trodde hun skulle være. Norske kvinner kan nok virke greie og si at de er opptatt av likestilling, men når det kommer til stykket er det de som skal bestemme. Etter at et gift par får barn er løpet kjørt. Fordi norske menn er systematisk diskriminert av lovverket, er det kvinnen som har all makt i ekteskapet. Dette vet norske kvinner, og de vet å benytte seg av det.

Ganske snart er mannen kuet under kvinnens lunefulle og ondskapsfulle innfall. Stakkars den mann som da tar til motmæle! Skillsmissen er snart et faktum, og kvinnen stikker av med hus og bil, hytte og innbo. Det er jo hun som får omsorg for barna og dermed all økonomisk støtte. Mannen må flytte på hybel og ta seg ekstrajobb for å betale avdrag.

Derfor denne artikkelen. Med en asiatisk dame får du ikke slike problemer!

Asiatiske damer er familieorienterte og opptatt av å skape trivsel og glede i hjemmet. De finner aldri på noe tull. De setter sin ære i å ha det rent og ryddig hjemme, og de lager middag til mannen kommer hjem fra jobb. Vi trenger vel heller ikke underslå at seksuallivet er utrolig mye bedre med en asiatisk kvinne. Mens norske kvinner er egoistiske og kravstore i sengen er asiatiske kvinner veldig opptatt av å tilfredsstille mannen først. Det er ikke tvil om hvem som er sjefen!

Det er selvsagt heller ingen ulempe at asiatiske damer er pene og slanke, ja, nesten ungpikeaktige, helt til de er nesten femti. Dette til forskjell fra norske kvinner som eser ut og blir utiltalende før de er førti.

Den eneste ulempen er at asiatiske damer kan ha problemer med å lære skikkelig norsk. Men som en kamerat av meg sa, du gifter deg ikke med en elskerinne for å diskutere politikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar