mandag 28. juli 2008

Global oppvarming er en gedigen bløff!


Toppen av politisk korrekthet er alt snakket om global oppvarming. Det er ikke måte på hvor bekymret politikerne skal være når dette temaet taes opp i alle mulige og umulige sammenhenger. Vi er imidlertid fremdeles en del som er sterkt skeptiske til denne teorien, ja vi mener faktisk at hele greia er en gedigen bløff!

Hvordan kan vi mene det? Er ikke alle eksperter enige om at global oppvarming finner sted?

Spørsmålet er feil stilt. Det er mulig at gjennomsnittstemperaturen på kloden er stigende, men hva skyldes dette? Kommer det av menneskelig aktivitet, eller er det snakk om naturlige svingninger? Det er sakens kjerne.

Al Gore fikk Nobelprisen for sitt ”miljøengasjement”. Snakk om hykler. Hva gjorde han som visepresident? Ingenting. Hva gjør han som privatperson? Ingenting. Tvert imot kan vi si. Han kjører rundt i en SUV og den luksuriøse og overdimensjonerte privatboligen hans sluker like mye strøm som en hel boligblokk. Det har vi lest i VG. Mannen tar altså ikke sine egne dommedagsprofetier på alvor.

Skal vi i arbeiderklassen da la oss plage med dårlig samvittighet fordi vi kjører egen bil til butikken? Skal vi slå av strømmen og krype ned i soveposen slik at Al Gore fremdeles kan ha varmekablene på full guffe i oppkjørselen til garasjen?

Hele greia er en gedigen bløff, rett og slett en metode for å holde arbeiderklassen unna de godene som overklassen tar som en selvfølge. Hermed er de avslørt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar