torsdag 24. juli 2008

Grilling – en helårsaktivitet


Vi er midt i grillsesongen. Det stekes og freses på terrasser, balkonger og plener. Ingenting slår en gassgrill, en elektrisk grill kan til nød gå an, men kom ikke hit med disse fordømte kullgrillene som oser tennvæske over hele nabolaget. Nei, gassgrill må det være, jeg anbefaler glatt å investere i en Weber. Da er du sikret topp kvalitet på kjøttet.

Når det gjelder grilling er det mannen som er sjefen. Dette har de fleste kvinner skjønt, og de holder seg klokelig i bakgrunnen og konsentrerer seg om å dekke på og sette frem det andre som hører med til et godt grillmåltid. Det er rart med det, de beste kokker er tross alt menn. Tilfeldig? Jeg tror ikke det.

Enkelte kostholdsfanatikere skal på død og liv pushe sunne alternativer på grillen. Fisk, for eksempel, og grønnsaker. De fleste menn vil betakke seg, ingenting er tross alt som godt svinekjøtt eller kjøttfulle pølser. Imidlertid kan fisk og grønnsaker være et alternativ hvis du vil imponere en dame du er interessert i, da kan det også være greit å ha en flaske hvitvin på lur i kjøleren. Her snakker vi av erfaring.

I det siste har enkelte også fått satt opp grillhytter i hagen. En grillhytte gjør det mulig å nyte grillingens gleder til hvilken årstid som helst. Med litt egeninnsats koster det ikke all verden heller. I stedet for å sløse bort penger på en overpriset restaurant kan dette være et alternativ om du vil nyte et godt kjøttmåltid vinterstid. Slik kan grilling bli en helårsaktivitet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar