onsdag 30. juli 2008

Postordrebruder


Ettersom norske kvinner har gjort seg helt umulige, er fenomenet postordrebruder stadig mer aktuelt. Mange menn overveier å skaffe seg en kone fra utlandet, her er noen nyttige råd og tips som forhåpentlig gjør valget litt enklere.

Postordrebrudene finnes i mengder på internett. Ved å betale et selskap får du gjerne e-postadresse og telefonnummer til en dame. Dette er et sjansespill og mange har brukt masse tid og penger til ingen nytte. Enkelte har også blitt lurt og sendt penger til flybilletter som aldri har blitt kjøpt. Sannsynligvis er det nigerianske svindlere som står bak.

Da er det mye bedre å undersøke i lokalmiljøet. Sannsynligvis kjenner du allerede noen som er gift med en utenlandsk dame. De fleste av disse damene har store familier i hjemlandet. Å gifte seg med en nordmann er populært i de fleste kulturer (unntaket er muslimer, men slike vil du ikke gifte deg med uansett). Det finnes alltid en søster, en kusine eller en nabodatter som kan tenke seg å flytte til Norge og gifte seg med en viking.

Som norsk mann kan du egentlig bare velge og vrake. Aldersforskjellen er nesten aldri noe problem. I slike kulturer er eldre menn gjerne de mest ettertraktede. Om du er 60 år kan du gjerne satse på en dame som er 30, men som en tommelfingerregel bør du ikke satse på en dame som er mer enn halvparten så gammel som deg selv. Det kan rett og slett bli for heftig.

De fleste postordrebrudene kommer fra Øst-Europa eller fra Asia. Selv er vi ikke i tvil om at vi vil satse på en asiatisk dame. De Øst-Europeiske damene er gjerne godt brukt, og mange lukter svette. Enkelte er også kyniske og vil skille seg så snart de har fått oppholdstillatelse. De asiatiske er derimot trofaste og lett å ha med å gjøre.

Før du tar skrittet og inngår giftemål vil vi anbefale at damen kommer på besøk til deg. Et 3 måneders turistvisum lar seg lett ordne. På den måten kan du se om denne damen passer for deg, og være sikker på at du ikke kjøper katta i sekken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar