lørdag 26. juli 2008

Kvinner og håndverkere


Dette er noe alle mannfolk har erfart: Ingenting kan tenne et kvinnfolk som en håndverker, og gjerne da en svett og litt skitten utgave av sorten.

Sannsynligvis er dette et fenomen som ligger dypt rotfestet i den kvinnelige biologien. Kvinnene er feminine vesener som av natur søker trygghet og beskyttelse hos en maskulin mann. Mannen er den sterke, han har tradisjonelt sørget for mat, husly og beskyttelse mot farer. Kvinnen er svakere, hennes rolle er av naturen å føde barn og ta seg av huslige sysler.

På tross av at dette faktum får moderne feminister til å rødme av raseri og skam, viser det seg gang på gang at disse dypt kvinnelige instinktene har overlevd. Den moderne og godt utdannede kvinne er fremdeles svak for maskulin styrke og handlekraft. Det er derfor håndverkere og tradisjonelle industriarbeidere er de mest ettertraktede når kvinnene plukker med seg en partner til såkalte ”one-night-stands”. Da duger ikke akademikere med tykke briller, da er det maskulin naturkraft som må til!

Dette er noe unge gutter bør gjøres oppmerksom på når de velger utdanning. Ingen vits i å slave ved leksepulten i årevis når du kan gjøre store penger som håndverker, og samtidig få damene til sengs. Hva mer kan vel en mann ønske seg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar