tirsdag 5. oktober 2010

Fotballforbundet bør skamme seg!


Fotball er vår mest populære idrett, og når landslaget igjen har begynt å vinne under ledelse av Drillo fra arbeiderklassen i Østfold, er det klart at interessen blant folk er på topp. Men det pengekåte fotballforbundet spiller ikke på lag med oss, de har solgt seg til mammon og gitt tv-rettighetene til landslagets bortekamper til en betal-tv kanal. Skandale!

Tenk om OL på Lillehammer hadde blitt sendt på Canal +, hadde det da blitt en folkefest av nasjonal betydning? Tviler jeg sterkt på. På samme måte mener jeg og de aller fleste andre at fotballandslagets kamper bør sendes på NRK, slik at alle har gratis tilgang til dem.

Jeg har tidligere skrevet om snobbenes inntog i fotballen og den ødeleggende kraften pengene synes å representere i denne arbeiderklassesporten. Når Norge nå spiller livsviktige kvalifiseringskamper på bortebane er det bare å benke seg foran radioen. For meg er det nemlig helt utelukket å betale flere hundre kroner til et kommersielt tv-selskap for å se på dette. Det strider mot mine prinsipper!

Dette bør kvalifisere til rødt kort og en evig plass på tribunen for disse økonomene som styrer i fotballforbundet. La arbeiderklassen få tilgang til landskampene på TV!

1 kommentar:

  1. Dette har stått i alle aviser hver eneste gang tilsvarende saker har vært framme: Norges fotballforbund har eiendomsretten til alle Norges landskamper SOM SPILLES I NORGE. Bortekampene til Norge er det tilsvarende andre lands forbund som har rettighetene til. Der har NFF ingenting de skulle ha sagt. Alle norske landskamper i Norge sendes på riksdekkende fri-tv (TV2). Når du først skal skyte på noen, får du sette deg inn i saken skikkelig først.
    Hilsen en annen arbeider

    SvarSlett