torsdag 14. oktober 2010

Norske menn sex-trakasseres på åpen gate!


Ja, dette er noe som norske menn daglig utsettes for. I perioder er det umulig å bevege seg i sentrumsgater i Bergen og Oslo uten å bli utsatt for slibrige tilbud fra pågående kvinner. Disse kvinnene byr seg frem – med loven på sin side! – mens en stakkars mann som evt. er dum nok til å si ja takk risikerer straffeforfølgelse og offentlig gapestokk.

Her har vi enda et eksempel på stupid, feministisk lovgiving som i praksis er diskriminering av menn!

For disse kvinnene er beskyttet av lovverket. De er jo ofre – i følge politisk korrekt tenkning, de stakkars kvinnene er tvunget, truet og lurt ut i prostitusjon, mens den stygge mannen er en skruppelløs kåting uten moral, som vet å utnytte disse forsvarløse kvinnene – i følge den rådende, feministisk ideologi.

Eller?

Det er altså forbudt å kjøpe seksuelle tjenester, men ikke å selge! Absurd og idiotisk, et typisk utslag av den rådende tenkning der mannen er slem og kvinnen et stakkarslig, hjelpeløst vesen. For å snu det på hodet: Tenk om vi mannfolk hadde oppført oss som disse kvinnene og trakassert alle kvinner som passerte oss på gaten med tilbud om seksuelle tjenester. Hvor lenge tror du vi hadde stått på gatehjørnet før vi hadde blitt tauet inn av politiet?

Enten må myndighetene likestille selger og kjøper, eller så får de forby denne sex-trakasseringen straks – i respekt for mannen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar