lørdag 29. november 2008

Notar - et lys i mørketiden


Finanskrisen har sine positive sider. Ikke før meldes det på TV at Notarmeglere ikke har fått lønn denne måneden, nå leser vi jaggu også at 1 av 4 eiendomsmeglere har fått sparken det siste året. Snakker om gladnytt i en krisetid! Fra å være 4000 er det nå bare 3000 eiendomsmeglere igjen.

Få har provosert oss mer de siste årene enn de strigla, jålete og jappete Notarmeglerne. I en strøm av selvskryt har de druknet oss i propaganda om hvor hardt de jobber og hvor høyt de har klart å presse opp prisene. Stakkars den lønnsmottaker som de siste årene har prøvd å komme seg inn på biligmarkedet. En million er lommerusk som ikke holder til et bøttekott, nei 2-3 millioner for en helt ordinær leilighet har vært vanlig. Bankene har helt ukritisk hjulpet stakkarene med lån og på den måten bidratt til en vanvittig prisøkning.

Meglerne har skummet fløten. Jo høyere pris desto høyere provisjon. Notarmeglere i Armanidress og Porche har latt seg intervjue og kommet med stadige profetier om et stigende marked. Løp og kjøp!

Det gleder oss meget om de 1000 overflødige meglerne nå må ta til takke med en vanlig industriarbeiderlønn, hvis de da klarer å skaffe seg ny jobb. For hvilken kompetanse er det egentlig denne banden innehar? Regner med at en del av den usmakelige selvtilliten denne bløffegjengen har omgitt seg med har forsvunnet ned i avløpsrørene.

Det blir vel å stille seg i køen hos NAV nå. Har hørt at det er 10 ukers ventetid på å få dagpenger. Kan ikke si vi klarer å mobilisere særlig sympati med den gjengen der. Norge klarer seg bedre uten spør du oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar