fredag 29. august 2008

Sutring og syting lønner seg


Nordmenn har blitt et sutrete og sytete folkeslag. Folk premieres av myndighetene etter hvor stakkarslige de klarer å presentere seg. Enhver gruppe har egne organisasjoner og talspersoner som har som hovedoppgave å fortelle oss hvor jævlig de har det. Det som virkelig er jævlig er at det hjelper! Lover designes slik at disse sutrekoppene får beskyttelse og fordeler, penger bevilges med raus hånd til stadig flere særinteressegrupper. Det er selvsagt vi som må betale for kalaset.

Nå er det snart slik at den eneste gruppen som ikke får særfordeler og premieres av rause overføringer er hvite menn mellom 30 og 50 år! Kanskje skulle vi organisere oss og kreve vår rettmessige del av kaken? Når jeg tenker meg om har vel vi blitt systematisk diskriminert de siste 35 årene, fra det tidspunkt de militante feministene begynte å marsjere i gatene. Fra den dagen har alle lover gått i kvinnenes favør, er det rart det merkes? Menn topper jo alle negative statistikker. Vi dør tidligere, vi begår oftere selvmord, vi taper på alle bauger og kanter.

Er vi rett og slett blitt en truet art? Skulle det kanskje kvalifisere for statsstøtte?

Det skulle ikke forundre meg at vi hadde lykkes med et slikt prosjekt bare talegavene og frekkheten hadde vært på samme nivå som hos en del andre særinteressegrupper. I mangel på dette må vi nok fortsette å gå på jobb og betale regningene våre selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar